Shoplinks.Asia

Monday, March 6, 2017

Penulis - E-Man Sufi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel first yang Sha baca bertajuk Bukan Kerana Aku Tak Cinta.. memang novel yang ohsem.. Dan telah dijadikan drama tv.. Sekarang Sha tengah baca Hikayat Si Pematah hati.. Kupasan novel yang menarik..

Koleksi Novel E-Man Sufi
  1. Suami Yang Kubenci (2011).
  2. Hikayat Cinta Si Pematah Hati (2012)
  3. Bukan Kerana Aku Tak Cinta yang kini diadaptasi ke drama (2013)
  4. Pabila Romeo vs Juliet (terbaru Dis 2013)
  5. Melodi Cinta Edisi 1 (Koleksi cerpen) 2015
Boleh juga ikuti perkembangan beliau di Goodreads dan Blog beliau E-novel E-man Sufi.

11 comments:

  1. Mesti ada lagi yang jadi drama tv kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin encik Azlan.. sebab novelnya menarik setakat yg Sha baca..aa

      Delete
  2. Macam manalah agaknya depa cari idea nak tulis novel ye Sha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak.. Sha pun selalu gak tertanya-tanya..

      Delete
  3. org yg menulis novel nie,memang nieyl kagum...
    memang hebat...

    ReplyDelete
  4. bila turn sha lak nak wat buku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kak el.. Sha nie baca pandailah.. menulis novel ke laut ke jawabnya kak el..

      Delete
  5. tunggu Hikayat Cinta Si Pematah Hati (2012) diadaptasikan ..mesti best

    ReplyDelete
  6. ohhh, sy baru baca no1-no3. hikayat cinta si pematah hati nak diadaptasi ke drama ��

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI