Friday, March 10, 2017

Parut by Zahida Zarkasi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel yang memang ohsem..
Permulaan cerita je dah penuh dengan teka-teki..
Siapa Haifa..
Apa yang jadi 4 tahun lepas?
Kenapa keluarga Haifa macam menyembunyikan sesuatu..

Rasa nak keep on baca je..
Tak boleh nak letak buku tau...
Penulisnya berjaya memainkan teka-teki dan membina perasaan suspen..
Memang superb..

Memang semuanya kerana parut..
Serious, Sha suka cerita ini..
Walaupun banyak misteri dan persoalan..
Seram pun ada sikit.. tak banyak..

Baca dan settle pada 08.03.2017

8 comments:

  1. macam best jer sbb Umi suka baca cerita misteri ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehlah Umi try baca.. memang misteri..
      Geram baca..

      Delete
  2. Akhirnya mesti terungkai kenapa ada parut kan? Tapi teka-teki tu yang buat pening mencari jawapan kan... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parut tu memang misteri tau..
      Seram pula tu.. hahaha

      Delete
  3. alamak.. lama btol tak baca buku.. hee` bila baca jek confirm ngantuk..

    ReplyDelete
  4. buku mcm ni yang buat kita tak berenti nak baca kan

    ReplyDelete
  5. Tq sudi review novel Parut. Akak mintak izin share ye 😊

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI