Shoplinks.Asia

Tuesday, March 28, 2017

Filem : Resident Evil The Final Chapter (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Resident Evil dah habis..
Berjaya juga Sha tengok ending dia..
Jangan tak percaya.. tengok sensorang okay..
Tapi bukan dekat panggung wayang la..
Nengok kat umah je..
 
Cerita dia not bad..
Masih mengekalkan aksi yang ohsem.
Banyak rahsia terbongkar dalam final chapter ini..
Memang tak rugi tengok.. serious..
Alice masih lagi mantap..
Walaupun kalah.. kemudian menang..
Dan akhirnya melakukan pengorbanan..
Memang terbaik franchise Resident Evil nie..

 Sumber gambar : Google Image (SINI)

11 comments:

  1. Aikk dah bertuko minat ke ni.. Buku tak baca dah ekk.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Dulu saya penah jugak tengok filem nie tapi rasa macam membosankan so takdelah tengok sambungan filem nie..

    ReplyDelete
  3. Dulu saya penah jugak tengok filem nie tapi rasa macam membosankan so takdelah tengok sambungan filem nie..

    ReplyDelete
  4. pergh terbaek lah sha..tengok sensorang jer..

    ReplyDelete
  5. tiqaa pun dah tengok movie ni. bila tahu final chapter rasa excited sangat nak tengok hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan tiqa.. teruja sebab dah final chapter..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI