Chipsmore Chunky - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, March 20, 2017

Chipsmore Chunky

Assalammualaikum..
Hye semua..

Masa jenjalan dekat Giant Shah Alam baru nie..
Sha terjumpa biskut chipsmore yang baru..
Kebetulan bebudak nie lapar..
Sha trylah beli dua.. Sebab ada dua flavour je kan..

Masa nie dia jual pek single RM2.80
Pek besar (ada 3 pek single dalam dia) RM7.50
Memang berbaloi dengan harga.. Kenapa??
Jom tengok gambar..

Ini flavor Original..
Penuh dengan ketulan coklat..

Tengok gambar ini..
Dalam satu pek ada 6pcs biskut..
Memang betul-betul kunyah biskut dan ketulan coklat..
Sedap.. Serius Sha tak tipu,,
Peminat coklat mesti suka..

Ini gambar close up..
Nampak tak ketulan coklat tu..

Ini pula rasa kopi..
Tak sempat nak amik gambar..
Dah selamat masuk perut.. hehehe..
Sedap juga.. Untuk peminat kopi memang bestlah..
Serius..

Pastu Sha nyesal tak beli banyak.. Hahaha..
Sebab kat tempat Sha tak ada jual pun biskut Chipsmore Chunky ini..
Jenuh dah cari.. Memang tak ada..
Kat tempat korang, ada tak??

14 comments:

  1. Salam BW...Dulu Liez suka la makn chipmore ni..
    Tapi since anak yang sulung klau makan chocolate dia jadi hyperactive, terus tak beli dah.. klau dia dapat tu..mmg tak tido mlm la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahaya gak kalau dia hyper sampai tak tido malam..
      tq BW sini..

      Delete
  2. Lamanya tak makan chipsmore. Boleh cari ni. Thanks for sharing Sha =)

    ReplyDelete
  3. macam sedap je flavour terbaru ni..nak try nanti
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  4. Nanti harus di cuba..
    Kat sini tak jumpa lagi..
    ...

    ReplyDelete
  5. haissss menyelerakan tgk biskut tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. wow produk baruy. Tak pernah nampak lagi dekat mana2. Ni yang nak cari ni sebab yang coklat tu nampak sedap. Dah terliur dah ni

    ReplyDelete
  7. chipsmore sentiasa pilihan hati

    ReplyDelete
  8. alahai...sedapnya febret mv ni dulu..tapi skg dah kurang ambik makanan manis

    ReplyDelete
  9. uishhh , nampak eksklusif sedapnya

    ReplyDelete
  10. dah lama x makan chipsmore, jadi x perasan ada ke x chipsmore chunky d giant

    ReplyDelete
  11. Memang sedap..x cukup2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..