Shoplinks.Asia

Thursday, March 16, 2017

Jalan-jalan ke Gempak Starz

Assalammualaikum..
Hye semua..

Isnin (13.03.2017) Sha pergi Gempak Starz untuk amik bahan sponsor sempena Karnival Jom Baca di Perpustakaan tempat sha kerja ini..
Tak delah susah sangat nak cari pejabatnya cuma disebabkan logo Gempak Starz tu agak tersembunyi tu yang agak berpusing-pusing mencari..
PIC yang jumpa Sha tu maklumkan tak boleh bagi logo GempakStarz tu ketara sebab dekat dengan kawasan sekolah.. Karang bebudak sekolah datang lepak situ je..
Tapi pejabat dia ohsem tau.. Ada ruang pameran dekat tingkat tiga..
Kalau korang nak bawa pelajar sekolah / universiti ke untuk lawatan memang digalakkan.. 
Minimum pelajar/pelawat yang diterima ialah 15 orang dan maksimum 80 orang..

Sha dibawa juga ke Galeri lawatan tu.. Memang best..
Terbaru yang ada dekat situ ialah virtual game..
Memang menariklah kalau bawa bebudak..

Antara program yang disediakan oleh GempakStarz
  • Comic Talk & "How To Create Comics" video presentation
  • Gallery tour
  • Special discounts on books and merchandise during the tour
  • Doorgift for every visitor!

 
Masa melawat kat Galery tu sha ternampak ini..
Ala.. rugi lak rasanya tak bawa duit..
Novel Descendants Of The Sun okay.. Ada dua bahagian..
Satu ini harga dia RM22.00 kalau online RM20.00 tapi kalau beli dekat Gallery tu dapat diskaun..

Ini Brochure untuk lawatan ke Gallery Gempak Starz tu..

Yang ini pula person in charge kalau nak tanya pasal lawatan ke Gallery Gempak Starz..
Setakat 13.03.2017 ye maklumat ini..

4 comments:

  1. wah rajin betul dia jalan-jalan...

    ReplyDelete
  2. Drama korea dah ada novel. Boleh try beli ni Sha.

    ReplyDelete
  3. DOTS ada novel, xpernah tahu pun...hehe

    ReplyDelete
  4. pernah jemput pihak gempakstarz datang uni..sangat mudah bekerjasama dengan diorang

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI