Filem : Power Rangers (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, March 28, 2017

Filem : Power Rangers (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Siapa yang dah tengok Power Rangers??
Sep sikit.. Kita geng.. Hehehe..

Maaflah ye.. Sha memang teruja nak tengok..
Walaupun filem nie kontroversi sikit..
Tapikan masa Sha tengok, takde la pulak adegan yang mereka dok kecoh-kecohkan tu..

Filem ini memang mengimbau kenangan zaman kanak-kanak la..
Hahaha.. Paling best bila dia bertukar..
Suit dia mengancam lah.. Serious Sha suka..

Walaupun untuk filem first nie tak banyak aksi, tapi masih okay lagilah untuk ditonton..
Aksi dia sikit sangat.. Pastu pertukaran ke Power Rangers pun lambat..
Paling Sha tak boleh terima part lagu dia..
"Go, go power ranger"..
Keluar sekali je.. Hampeh betul..
Part lagu nielah yang paling legend..

Owh ya.. Nanti masa citer nie dah habis..
Jangan keluar dulu tau.. dekat mid credit tu ada sedikit sedutan filem..
Sha tak tahu.. tak dapat tengok.. Huhuhuhu..

11 comments:

  1. ada yg cakap best, ada yg cakap x best. sy lom tengok lagi. tapi ramai kecewa sebab lagu legend tu hanya keluar sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang frust pun lagu tu keluar sekali je.. hehehe

      Delete
  2. hehehe.. sha dah p tgk ye.. seronoknya dpt hangout tgk wayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. nie pun jenuh memujuk encik suami..

      Delete
  3. siapa yang membesar dengan cerita nie je tahu mcm mana

    ReplyDelete
  4. Dah lama saya nak tengok filem nie tapi kena tunggu kat online jea la.. =) Legend tue filem nie dan saya memang membesar dengan filem nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah dengan akak shikin..
      citer feveret zaman kanak-kanak..

      Delete
  5. apa adegan kontroversi nya sha..MV ketinggalan kapal betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katanya ada adengan lesbian.. tapi idoklah pula teman nampak..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..