Wednesday, March 15, 2017

Ruang Sha Berblog

Assalammualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Encik suami yang tolong set up kan..
Bila dah ada ruang nie, lagi rajinlah Sha berblog..
Owh ya.. Sha pakai data hp je..
Disebabkan Celcom buat plan internet baru makanya berhabislah ke blog internet itu..
Guna Hotspot je.. Sha memang tak pasang internet kat umah..
Belum masanya lagi.. Hehehe..

Laptop tu dah lama Encik Suami beli..
Tapi hari tu rosak screennya..
Baru je ganti awal tahun 2017 ini..
Printer tu pula Sha yang beli.. Senang..
Boleh print, photostat dan scan..
Kerusi comel tu kami beli kat Tesco.. Harganya RM5..
Tong biskut tu Encik suami yang punya.. Hahaha..

My feveret place untuk menaip entry, berblog dan membaca buku..
Dalam bilik ini ada katil, tv dan juga basikal senam..

17 comments:

  1. Walaupun kecik tapi kemas jea.. Best kan bila ada ruangan untuk diri sendiri.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Shikin.. seronok nak BW dan taip entry..

      Delete
  2. aaa...saya nampak tin biskut kak! buat kunyah-kunyah sambil berblogwalking ke tu? hehehhehe bestnya ada port untuk berblogging. =D murahnya harga kerusi tu? kena pergi tesco gak macam ni lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. betul tu. Sambil makan sambil bw..
      Murah je rm5..

      Delete
  3. terbaik!
    aida takde tempat gini, sha.
    lom setting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keperluan encik suami sama nie.. hehehe..

      Delete
  4. hahaha mellya tak de specific place utk blogging. Meja makan, sofa, lantai, katil.. semua port mellya menyemak.

    ReplyDelete
  5. Selesa sikit bila ada ruang sendiri untuk berblog.. Rajin sikit nak apdet.. Tapi lea tetap jugak malas.. hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang-kadang malas gak Lea.. Hahaha..

      Delete
  6. wah bestnya...mv update kat hp jer

    ReplyDelete
  7. Seronok bila berblog ada tempat khusus...fikiran pu tenang..
    Samalah kita , pakai hotspot ja.. dari tablet wifi kan ke laptop ...
    Semoga terus sukses berbloging sha.

    ReplyDelete
  8. sllu lau nak update blog buat kat ofis je..tenang sikit
    tp lau bos xde lah hahaha

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnya dah ada work station hakhak. elsa tak ada pun macamnie. kejap2 dekat katil, tepi katil, luar rumah, macam2 lah hahaha

    ReplyDelete
  10. sha, yg penting boleh beronline :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI