Friday, September 14, 2018

Snickers Crisper

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli Snickers ni dekat 7Eleven.. Dia letak dekat kaunter bayar.. RM3.30 seketul ini.. Harga dengan saiz macam mahal.. Sha beli sebab nak cuba.. kikiki.. Sesekali hadiahkan diri sendiri dengan coklat mahalkan..Tapi lepas makan ini, rasa macam tak nak makan lagi.. Tak berapa kenalah dengan Sha.. Manis dia macam lebih sikit dari snickers yang biasa ataupun yang ada oat itu.. Ini ikut skala lidah dan tekak Sha tau.. Lidah dan tekak korang, Sha tak tahulah.. Terasalah bertih beras tu bila kita gigit..

10 comments:

  1. tkde jmpa lg yg color biru ni...apap2pn sure yg original sedap kn

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi try yang ni. Boleh cari nanti.

    ReplyDelete
  3. tak pernah try..kalau manis sgt, mmg tk beli..huhu..

    ReplyDelete
  4. salam..jemput join contest di blog saya, nak jadi sponsor pun boleh =)

    http://at-tarmizi.blogspot.com/2018/09/contest-isi-kotak-dialog-asif.html

    ReplyDelete
  5. snickers is my feveret, sha.
    always amik yg original.
    asben kerap beli snickers yg mini.
    buat bekal gi hiking.

    ReplyDelete
  6. tak pernah jumpa lagi yang camni ")

    ReplyDelete
  7. tak pernah jumpa lagi yang ni.. nanti boleh cuba.

    ReplyDelete
  8. sy dah try aritu ms mula2 dia msk rak 7E hehehee

    ReplyDelete
  9. tak pernah pulak nampak snickers baru ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »