Sunday, September 23, 2018

Wonda Coffee: Italian Latte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Coffee baru dari Wonda Coffee.. Kali ini dalam bentuk kotak.. Selalunya dalam tin kan.. Packaging dia menarik.. Terus Sha beli satu.. Harga RM1.80 (ini dekat Petronas).. Sedap.. Rasa dia smooth je.. Tak adalah keras sangat.. Memang best minum sejuk-sejuk.. Kalau ikut tekak Sha memang akan beli lagi.. Tekak korang, Sha tak pasti.. Kikiki..


16 comments:

  1. Sedapnya dapat kopi time gini. Dah ada yang kotak la. Nak try nanti

    ReplyDelete
  2. Suka jugak ni wonda coffee ni ala kena cari jugak ni

    ReplyDelete
  3. saya hantu wonda coffee juga, hari tu diorang buat promosi sakan borong, yg ni pun dah try waktu promo aritu..hehe

    ReplyDelete
  4. Amy pun suka jugak... pantang murah mesti beli lebih

    ReplyDelete
  5. syaza suka sangat sangat sangat (banyaknya sangat) dengan wonda coffee ni haha sedappppp!! >.< tapi x leh selalu nanti kulit cepat kedut ")

    ReplyDelete
  6. jujur ckp sy x penah try mn2 produk wonda ;-)

    ReplyDelete
  7. aritu tgk kt petronas tp tk bli...ingt nk try tp lps tu tkde dh

    ReplyDelete
  8. x ternampak lagi ni, sha.
    biasa dlm tin, kan :)

    ReplyDelete
  9. nampak macam sedap, nanti nak try lah

    ReplyDelete
  10. selalu nmpak , tp x pernah try beli n minum...hehe.

    ReplyDelete
  11. Kalau kerja kat kilang buat air ni..minum free je..hahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »