Wonda Coffee: Italian Latte - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, September 23, 2018

Wonda Coffee: Italian Latte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Coffee baru dari Wonda Coffee.. Kali ini dalam bentuk kotak.. Selalunya dalam tin kan.. Packaging dia menarik.. Terus Sha beli satu.. Harga RM1.80 (ini dekat Petronas).. Sedap.. Rasa dia smooth je.. Tak adalah keras sangat.. Memang best minum sejuk-sejuk.. Kalau ikut tekak Sha memang akan beli lagi.. Tekak korang, Sha tak pasti.. Kikiki..


16 comments:

  1. Sedapnya dapat kopi time gini. Dah ada yang kotak la. Nak try nanti

    ReplyDelete
  2. Suka jugak ni wonda coffee ni ala kena cari jugak ni

    ReplyDelete
  3. saya hantu wonda coffee juga, hari tu diorang buat promosi sakan borong, yg ni pun dah try waktu promo aritu..hehe

    ReplyDelete
  4. Amy pun suka jugak... pantang murah mesti beli lebih

    ReplyDelete
  5. syaza suka sangat sangat sangat (banyaknya sangat) dengan wonda coffee ni haha sedappppp!! >.< tapi x leh selalu nanti kulit cepat kedut ")

    ReplyDelete
  6. jujur ckp sy x penah try mn2 produk wonda ;-)

    ReplyDelete
  7. aritu tgk kt petronas tp tk bli...ingt nk try tp lps tu tkde dh

    ReplyDelete
  8. x ternampak lagi ni, sha.
    biasa dlm tin, kan :)

    ReplyDelete
  9. nampak macam sedap, nanti nak try lah

    ReplyDelete
  10. selalu nmpak , tp x pernah try beli n minum...hehe.

    ReplyDelete
  11. Kalau kerja kat kilang buat air ni..minum free je..hahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..