Shoplinks.Asia

Monday, January 16, 2012

Domino's Pizza

    Alhamdulillah, berjaya gak makan Domino's Pizza... weekend baru nie teman mak hubby gi Shah Alam cari barang2 kawin adik die... so lepak umah kakak die... semalam maser otw nak balik ke Poli hubby singgah Domino's Pizza Shah Alam. saje nak test n tgk kecepatan Domino's Pizza...

    Setakat nie baru try satu tempat je xle nak kate r sama ada cepat or lambat tp first impression mmg sangat memuaskan hati... dalam masa x sampey 15 minit pesanan aku dah siap.. kira oklahkan.. kalo nak banding ngn pizza mmg sakit hati... makanannya pun ok la.. hubby cakap pizza hut nye pizza lg sedap.. tp kalo tgk dienye toping aku puas hati lg ngn Domino's mmg penuh... sedap mknnya... roti lak Domino's mmg best walaupun dah lama roti die still gebu lg n besar lak tu portionnya banding ngn pizza hut... harga dgn mkanan mmg berbaloi r...

   kat bawah nie ape yg aku order semlm.. n satu lg yg aku puas hati harga yg dipaparkan adalah ape yg aku perlu bayar... xde tambahan2...
Roti die sangat sedap... pizza die aku amik meat mania..
kek ni kureng siket sebab x try mkn panas2 kan... sampey umah dah sejuk.. xbrape best...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI