Sunday, July 8, 2012

Jalan-jalan pergi Shopping

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam berjaya melaksanakan misi untuk bershopping walaupun terdapat beberapa gangguan... hehehe.. Biasalah, bila bawak anak kecik yang x brape nak sehat pasti akan mengganggu aktiviti membeli-belah... Alhamdulillah, walaupun terganggu tetapi misi berjaya... Memang rambang mata.. murah-murah, cantik-cantik, menarik-menarik dan juga berbaloi-baloi..

Kalo nak membeli memang sangat berbaloi.. Sebab macam-macam jenis pilihan baju ada.. Dari usia sekecik-kecik budak sampeylah setua-tua manusia.. hehehe... dari baju pompuan ke baju lelaki.. Tapi x dapat nak survey sume tingkat.. nak cepat...

Patutlah owg meniaga pakaian untung n masyuk... baru den tau.. ambik dengan harga borang mmg sangat2 murah... (kalo nak tau kat mana sila klik sini)

Aku berjaya membeli 3 pasang jubah dan sepasang baju kurung readymade dengan harga RM219... Untuk Amani pulak 2 pasang gaun, sepasang baju tido, 3 helai t-shirt dan 3 helai seluar dgn harga lebih kurang RM100.. pueh hati den.. Adik lak dapat beli 20 helai tudung 2tones (Bawal) dengan harga RM100.. 3 pasang baju kurung dengan harga RM187.. Pergh.. kalo bawak banyak duit mmg sewonok sangat shopping... tp tu r tudung yg den nak xde.. hahaha... Pastu jubah untuk amani jer den x jumpa.. anak den kan tinggi dah sesuai pakai jubah dah.. hehehe...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »