Shoplinks.Asia

Friday, July 6, 2012

Kesabaran yang menipis

Assalamualaikum...

Lama dah rasenye tinggalkan blog nie bersawang-sawang... berlumut-lumut... xsempat nak bersihkan dan menjeguk... arini baru ada kesempatan... menaip di dalam keadaan yang sangat bising... (Opis tgh renovate lantai... macam-macam bunyi ada... dengan sore pekerja memekik-mekik dan bunyi mesin... huhuhu sangat runsing..)

Nie nak luah perasaan sebenarnya... dah lama nak cite pasal servis Pizza Hut kat Tanjung Malim nie tapi rase cam ok lagi r.. Tapi arinie mmg dah xle nak tahan... menunggu dah la lama... yang menyakitkan ati tu 4 meja yang dtg selepas kami tu elok jer dapat pesanan makanan... siap ade yg dah settle makan lagi.. kalo sume orang pun menunggu cam kami xpe la jugak.. nie kami jer... disebabkan dah xle nak tahan, yellah dah satu jam kan.. jap g nya nak masuk keje lak.. kami terus ke kaunter untuk buat bayaran.. masa kat kaunter nie aku cakap r aku just nak bayar untuk satu hidangan saje dan servis charge aku xnk bayar..

Ingatkan meja aku jer problem rupanya ada satu lagi meja pun same gak.. diowg lg r dari kul 12.30pm xdapat-dapat gak.. apa lah salahnya kalo dia maklumkan bg tau pesanan yg kami minta tu lambat sebab diowg tgh wat pesanan pizza salai tu kan senang.. xe la kami angin... diorang pun x tension.. ini x nak maklumkan.. memang x r.. Servis teruk tapi still cas kat dalam bil.. camne tu?? kenapa ye Pizza Hut nye servis camtu... adik aku cakap masalah kat dapur die.. kalo dapur problem abis r.. betul gak.. bukan patutnya diowang masak by order ke.. ini x masak ikut suke hati jer.. pelik bin ajaib betol.. tapi pengalaman aku, bukan takat Pizza Hut Tanjung Malim jer masalah.. kebanyakkan Pizza yang aku pergi mmg camtu.. yang dah pernah terkena kat Pizza Hut Jusco, Ipoh... Pizza Hut Manjung.. Pizza Hut KLCC... Pizza HUT Bukit Bintang, KL.. Tapi ada jugak yang servis dia ok.. Aku makan kat area Kl tp aku x ingat nama tempatnya.. sebab tu lah sekali jer aku makan... hehehehe.. Pengalaman korang??

2 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI