Jalan-jalan Usha Blog - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, May 6, 2015

Jalan-jalan Usha Blog

Arinie cam rajin lak..
Lama da x usha2 blog n tinggalkan komen..
Selalu tu jadi Pembaca Senyap jer..
Arini sebab cuti dan nak test HP check nie laju ke x bila digunakan untuk usha2 blog org lain..

Antara blog yang berjaya dilawat:-
1.http://sarfaeiz.blogspot.com/2015/05/sorry-but-im-malaysian.html?m=0
2.http://therainbowjourney.blogspot.com/2015/05/wajarkah-saya.html?m=0
3.http://www.syafiyahluv.com/2015/05/homestay-di-presint-11-putrajaya.html?m=0
4.http://famf-tower.blogspot.com/2015/05/wordless-wednesday-hadiah-penuh-kasih.html?m=1
5.http://kebunbahagiabersama.blogspot.com/2015/05/first-time-cabut-bulu-ayam.html?m=1
6.http://norazis2908.blogspot.com/2015/05/udang-lipan.html?showComment=1430916936436&m=1#c958416584428528664

Yeah..berjaya juga..walaupun x banyak..hehe..
Guna hp je kan..
Nanti kita usha2 lagi..

3 comments:

  1. rajinnya dia blogwalking. hehe. sy baru harini dpt blogwalking setelah sekian lama tak blogwalking :D

    ReplyDelete
  2. Kak Aziela.. hehehe..

    Zie, nie pun terajin pastu sajer nak test surfing guna HP.. Selalu tu jadi silent reader je.. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..