Friday, May 8, 2015

Papa John's

First time cuba..
Memang best.. kena dengan teka dan selera..
Servis yang diberi pun tip top..
Lepastu makan sambil layan lagu jiwang yg oldies..
Roti pizza dia memang sedap..
Baked Chicken Royale dia pun sedap dan creamy..
Dianya awas pun banyak..
My hubby suka Mushroom Sup dia.. banyak kot cedawan cincang dalam sup tu..
Cuma portion dia kecik x puas makan.. hehehe..
Kami pergi masa nie dah nak abis waktu Lunch Express so memang heaven r..
Xde orang... lepastu waktu owg tgh keje kan..
Lagilah kurang orang..
heaven giler.. hehehe..
Yeah.. settle satu tempat makan dalam my list..


Ruangan yang kosong.. Pergh.. memang heaven.. sebab hanya ada kami berdua sahaja..
Pastu mereka pula play love songs yang lama2.. memang raser cam tgh dating r..


Cheesesticks

Cream of Mushroom

Hawaiian Papa


Baked Chicken Royale


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »