Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, September 11, 2017

Cadbury Dairy Milk Oreo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Coklat merupakan makanan kesukaan Sha..
Terutama sekali bila tengah stress..
Baru ini masa gi TF, Sha terjumpa Cadbury Oreo ini..
Packaging dia sangat cantik..
Warna memang memainkan peranan dalam menarik mata pelanggan..
Terutama sekali Sha.. Hehehe..

Sha beli satu.. Beli yang saiz besar..
Sebab oreo dan coklat, keduanya sedap..
Bila rasa memang gabungan yang sangat menarik..
Rasa biskut tidak ditenggelami coklat..
Saling menyokong antara satu sama lain..
Cewah... Dah macam review apa je ye.. Hehehe..
Tapi serius, Sha suka..

Packaging yang sangat menarik..

Packaging sebelah dalam..

Coklat dan biskut..
Bergabung dan meletup dalam mulut... Nyummy..

15 comments:

  1. Nasib baik la saya bukan penggemar coklat, kalu tak memang rabak la poket saya nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Kak sha memang penggemar coklat..

      Delete
  2. alahai sedapnya..lama dah tak makan coklat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun dah lama tak beli cadbury nie.. Terpikat sangat dengan packaging nie..

      Delete
  3. sedap ye ada jumpa hari tu tapi tak beli pun, nanti bolehlah beli sebab akak pun penggemar coklat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk tekak sha memang sedap kak.. hehehe.. try lah kak..

      Delete
  4. sedap..dh bli juga...sebelum ni pernh mkn strabery oreo cadbury tp yg ni tkde lg kt msia...dpt mkn ms tu dpt ole2 dr australia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha dah rasa yang Strawberry tu.. Sedap juga.. Sha pun ada kawan bagi..

      Delete
  5. tak pernah try lagi makan cadbury oreo..nak kena beli ni sebabnya saya mmg hantu coklat..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah radhia.. Kot kena dengan selera radhia..

      Delete
  6. Ha yg jenis ni mmg hakak suka!. Anak ada beli. Sekarang ni dah banyak jual kan Sha. Masa dia beli dulu belum masuk hypermarket KL lagi harga pun mahal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a kak.. Sekarang dah banyak jual.. Sebelum nie cam susah gak nak jumpa..

      Delete
  7. cadbury ni favourite saya tapi tak pernah try lagi yg oreo.
    baca post kak sha ni baru perasan dah lama tak beli coklat..uwaaaaaa~

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI