Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, September 12, 2017

When Blood Calls by J. K. Beck

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Novel Bahasa Inggeris pertama untuk bulan ini.. 
Punyalah lama masa yang Sha ambil untuk habiskan novel ini..
Nak buat macam mana..
Asyik tengok rancangan masakan korea dan drama korea..
Kalau baca pun a few muka surat je.. Hehehe..

Novel ini mengisahkan tentang peguam ohsem bernama Sara..
Berkenalan pula dengan Luke, vampire yang gorgeous..
Bila peguam bertemu vampie.. Memang kebaboom la..
Menarik cerita ini..
Tapi banyak sangat selingan tu yang lambat habis.. 

Sha start baca 03.092017 dan habis pada 10.09.2017..

5 comments:

  1. Hello, hope boleh follow balik blog saya dan lihat produk merawat ekzema. tq! https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sha....seronok tengok orang rajin baca. Diri sendiri tetap mcm dulu. Mood rajin baca tak mai mai haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak.. Maybe satu hari nanti akak pun suka membaca..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI