Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Thursday, September 7, 2017

The Return of Superman - The Triplets Special

Assalamualaikum..
Hye semua..

Siapa yang tak kenal dengan tiga kembar comel dari rancangan The Return of Superman ini kan..
Sekarang ini ada rancangan special pasal kembar bertiga ini..
Rancangan ini hanya tayang pasal mereka bertiga je..
Dari awal penglibatan mereka dalam The Return of Superman..
Memang seronoklah layan rancangan ini dengan anak Sha Imani itu..
Banyaklah soal jawab nya.. Hehehe..




Sumber gambar : Google Image

8 comments:

  1. saya suka tgk triplet ni beraksi...macam2 ragam..

    ReplyDelete
  2. ehhh kembar niiii. even busyra tak minat korea.. tp busyra sllu gila tngok dorang ni kt utube.. heheheh.

    ReplyDelete
  3. Mesti dah besar mereka bertiga ni..

    ReplyDelete
  4. suka sangat Song triplets ni, pandai mak ayah diorang didik :) polite dari kecik even ada nakalnya juga. memang nampak dah gaya diorang akan tinggi, parents tu jenis tinggi hehe

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya budak bertiga ni

    ReplyDelete
  6. Alamak... lea ketinggalan ke ni.. nape x kenal.. adehh.. comel ngat mereka..

    ReplyDelete
  7. wah comelnya.....suka tengok mereka bertiga

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI