Wednesday, July 8, 2026

📷 Coretan Sehari | Cerita Bergambar

Assalamualaikum..
Hye semua...

Tadi belek-belek telefon, ada beberapa keping gambar yang menarik untuk Sha kongsikan.. Nak buat entry berasingan, macam tak berbaloi.. Jadinya jomlah bubuh sekali jalan dalam entry ini.. kikiki..

Sha beli sapuan ini dengan harga RM10 sebotol.. expired dia bulan 8, 2026.. Satu letak dekat pejabat, satu lagi dekat rumah..

Yeah!! Jumpa juga Mamee Perisa Bawang ini.. Tak banyak stoknya dan susah betul nak jumpa.. Ini Sha beli dekat TF Value Mart, Behrang 2020 dengan harga RM2.50.. Memang dia jual dalam pek kecil ja yang isinya ada 4 bungkus.. Jadilah buat kunyah-kunyah sesekali..

Pagi ini ada staf kewangan belanja pengat pisang.. Mantap rasanya.. Alhamdulillah rezeki hari Rabu.. Semoga makin murah rezeki rakan sekerja Sha tu..

Jumpa nasi lemak biasa ini dengan harga RM2.. Ini gerainya depan Klinik Kesihatan Slim River.. Kakak ini jual nasi lemak pelbagai lauk.. Mula berniaga jam 6 pagi sampailah habis.. Masa Sha beli ini jam 7 pagi, tinggal nasi lemak biasa ja.. Sedap sambalnya, pedas manis.. Nasi lemaknya memang cukup lemak.. Cuma tak ada kacang goreng ja..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »

Review & Rating

Sha's bookshelf: read

Disergah Penunggu Pokok Ara
really liked it
Kali ini tok ketua dan Berahim telah terbuka hijabnya.. Memang lagi teruk lah terasa gangguan..
Dijenguk Hantu Penanggal
really liked it
Kelakar lah kali ini.. Hahaha.. Terbaiklah Christopher sebab erjaya elakkan gigitan penanggal tu.. Siap nak ditanduknya.. hahaha..

goodreads.com