Shoplinks.Asia

Tuesday, April 5, 2016

Berbelanja di Popular Bookstore

Assalamualaikum..
Hye semua..

Baru Sha tau, sekiranya berbelanja di Popular Bookstore agak murah..
Banyak diskaun yang diberikan..
Kalau ada kad ahli lagi murah..
Memang seronok berbelanja di popular..
Kadang-kadang ada tawaran harga murah untuk Novel BI dan BM..
Bayangkan dari harga RM59 jadi RM12..
Ohsemkan..

Kalau kawan-kawan ada Voucher Buku, lagi untung..
Kenapa Sha cakap untung?
Sebabnya boleh tengok gambar dibawah..
 
Untungkan??
Siap dapat gift voucher lagi dan kad keahlian popular..
Ohsem sangat..

Bukan tu je..
Ada lak peraduan best..
Hanya perlu beli Win-Win Notebook yang ohsem..
Kenapa ohsem..
Selain buku nota, dalamnya ada gambar untuk diwarna dan voucher Popular RM10
Nak lagi best?? Kalau beli sebuah RM9 tapi kalau beli 2 buah hanya RM13 je..
Pergh!! Dahla jimat RM5, pastu dapat Voucher RM20 lak..
Design Notebook dia pun cantik and ohsem..


Bawah nie antara buku yang Sha grab di Popular Bookstore..
Menggunakan Voucher Buku sepupu...
Sebenarnya banyak lagi..
Tapi yang tu sepupu punya..

 

 

Kalau jadi ahli dia pun murah..
Tapi tu lah.. Kat tempat Sha nie mana ada Popular..
Paling dekat pun dekat Ipoh, Manjung dan Rawang..
Kalau dekat mesti best..

4 comments:

  1. Novel macam lombong dan trauma tu best ke? Tak pernah baca pun genre novel camtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lombong tu best sis.. Novel kompilasi genre seram. 4 cerita yang berlainan tapi berkaitan dengan lombong.. Trauma tu sha belum baca lagi.. Tapi selalunya kalau dari penulis Zaifuzaman Ahmad memang x mengecewakan..

      Delete
  2. wah dah lama tak shopping sana..kad MV hilang

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI