Saturday, July 30, 2016

Durian

Assalamualaikum..
Hye semua..
Susah nak makan durian sekarang ini..

Umah family Sha dah tak ada kebun buah..
Umah family encik suami, pokok-pokoknya dah rosak..
Sedih tau..

Sekarang nak makan kena beli..
Mujurlah hari Ahad (24.07.2016) ada orang sedekah durian..
Dapatlah dua biji besar-besar..
Memang sedap dan mengancam..

Alhamdulillah.. Murah rezeki pemberi durian..
 
 

7 comments:

  1. Kak Sha kite baru je lepas makan durian hehehee. Beli jugak. Mengancam betul gambar durian akak post ni. Rasa mcm nk makan lagi jeee

    ReplyDelete
  2. Sha hari tu kak ana lalu otw balik TI, kat area Sungkai banyak jual durian..harga dia tak tahu pulak sebab kak ana tak singgah pun :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya! Kalau siqah, dah ambik kucing tidur tue. Hehe. Sedap sedap! Tak makan durian lagi nie.. Huhu

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki ... kite suka durian ,...

    ReplyDelete
  5. semoga akak sekeluarga murah rezeki..

    ReplyDelete
  6. anak2 MV memang hantu durian ...syukurlah ada pokok durian sendiri kalau tak maunya beli mahal2

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »