Sign - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, July 2, 2016

Sign

Assalamualaikum..
Hye semua..
Drama 20 episod..
Drama ini dah lama dalam simpanan.. 
Tapi tengok separuh je.. Ini baru Sha sambung tengok balik..
Drama ini mengisahkan penyiasatan yang dilakukan ke atas mayat.. 
Memang ohsem gila..

Banyak konflik yang terpaksa dilalui oleh dua watak utama..
Kerjaya sebagai Doktor forensik bukanlah mudah..
Mereka berdua dibantu oleh seorang detektif dan juga pendawakraya..

Seronok tengok macam mana mereka bedah mayat dan create semula lokasi jenayah..
Memang best dan ohsem..
Pelakon-pelakon dia pun ohsem..
Drama penyiasatan, dunia doktor forensik..
Penuh debaran dan juga kelakar..





Berminat..?
Boleh tonton di DramaFever, Viki, atau search saja di Youtube.

4 comments:

  1. 20 eps oh banyaknya :') Ni betul2 kena free sungguh ni baru boleh tgok.

    ReplyDelete
  2. korea?
    hi hi aida x tgk drama korea.
    bukan tak minat, memang x sempat.
    lgpun xde channel korea :(

    ReplyDelete
  3. korea lagi aduhhh tertinggal jauh dah

    ReplyDelete
  4. Woww, cerita Korea.
    Saya suka, saya suka 😊

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..