Monday, June 7, 2021

Shopee | Shopping Produk Nestle

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sakan membeli di Shopee.. hehehe.. Alang-alang nak dapatkan produk baru Nestle, belilah sekali makanan lain yang biasa ada dekat rumah ni terutama sekali bijiran tu.. Anak-anak Sha suka minum susu bubuh nestum.. Sedap katanya.. Sha beli nestum pek 550g x2 dengan harga RM11.88 berbanding harga asal RM14.60.. Jimatlah kan.. Kalau dekat kedai RM7.20 sebungkus, tu pun pek 500g.. Sha beli semua ini dengan harga RM51.08 selepas diskaun.. hehehe..

Barang-barang yang Sha beli ialah
Nestum Original x2
Cornflakes gold (makan dengan susu sedap nie)
Koko krunch econopack
Pazzta x2 percuma susu Nestle Just Milk
Nescafe Dairy Free Badam Latte
Nescafe Dairy Free Oat Latte
Milo Dairy Free Badam

Air ini dapat percuma je sebab beli banyak.. hehehe..

Ini adalah produk utama yang Sha nak beli dan cuba.. Beberapa kali sold out lah baru dapat beli.. Pasaraya atau 7eleven dekat sini tak ada jual.. Rasanya ini produk baru dari Nestle..
Nestle Milo Dairy Free: Badam
Nescafe Dairy Free: Oat Latte
Nescafe Dairy Free: Badam Latte

6 comments:

  1. wahh, mcm menarik je oat latte dan badam latte. xpernah nmpk lg area kk ni

    ReplyDelete
  2. wah,,.murah tu. anak2 pun suka nestum die makan dengan aiskrim.tabur atas..hehe

    ReplyDelete
  3. Banyak juga shopping tu Sha :)
    Pernah juga beli Nestle Kopi Kedah dulu secara online, dapat macam2 free gift. Itu yg syok haha...

    ReplyDelete
  4. Wah, ni memang betul-betul borong barang Nestle ni :)

    ReplyDelete
  5. Tudiaa..sha borong habis hehehe ^_^

    ReplyDelete
  6. Tak pernah beli makanan via Shopee. Nanpak macam berbaloi je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »