Liebster Award - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, December 7, 2015

Liebster Award

Assalamualaikum...
Maaf sangat pada Sofie Adie..
Betul-betul x perasan mengenai tagged saudari...



Sofie Adie telah pun tagged saya untuk Liebster Award.
Terima kasih Sofie Adie sebab telah mencalonkan saya untuk Liebster Award ini.
Apakah Liebster Awards??
The Liebster Award is a fun way to recognise and promote new up and coming blogs of a good standard with less than 200 followers (on WordPress). To accept youraward you should thank the Liebster Blog presenter who nominated you and link back to their blog.

Maklumat detail mengenai Liebster Award boleh klik SINI.

Syarat-syarat Liebster Award

Soalan-soalan yang diberikan oleh Sofie Adie

Jawapan saya:-
1. Saya suka keduanya buku dan movie. sebab kedua-duanya memberikan kepuasan yang berlainan.
2. Beli Nasi Ayam, Kuew Tiaw Goreng, Ayam Uncle Bob, Berger dan Kebab.
3. Pernah dan peristiwa yang paling legend, jatuh dalam hujan masa mengandung tujuh bulan anak first. (Alhamdulillah anak tu dah 5 tahun sekarang.)
4. Pasti sedap lah.. Ohsem beb..
5. Soalan yang nie susah sikit nak jawab.. sebab dua-dua cam x best.. hehehe..
6. X ingat.. hehehe..

6 Fakta mengenai Saya
1. Saya sangat suka membaca.
2. Bila sedih atau marah, saya sangat suka tidur.
3. Saya sangat suka makan sebab saya pegang ayat nie "Sementara sihat baik makan, esok dah sakit apa pun x boleh nak makan".
4. Sangat suka dating dengan Encik Suami bila ada movie baru di pawagam.
5. Memula saya buat blog ini untuk luahan perasaan, tapi sekarang tempat saya berkongsi info dan menyimpan memori.
6. Saya sangat suka berimaginasi apabila membaca novel.


6 Soalan dari Saya Untuk mereka
a. Mee goreng Mamak atau Nasi kandar?
b. Masa umur berapa amik lesen kereta?
c. Suka novel cinta ke thriller?
d. Drama korea ke Drama Melayu?
e. Kalau stress suka buat apa?
f. Hobi yang sangat suka buat semasa bujang.

8 comments:

  1. InsyaAllah nanti ekin join xberapa sihat

    ReplyDelete
  2. hehehe... no3 tu menakutkan.. alhamdulillah, baby selamat..

    ReplyDelete
  3. Wahhh thanks sis sudi jawab soalan kita....^_^

    Ya Allah...masa mengandung jatuh motor? Takutnya....mesti anak akak kuat orangnya...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah jatuh xda any kecederaan.. syukur..
    soalan Hagemaru comel hehe..

    ReplyDelete
  5. good luck pada mereka yang kena tag pulak hihihi

    ReplyDelete
  6. mujur xde pape ms alhamdulilah dah besor panjang dah anak

    ReplyDelete
  7. Tq kak sha ...
    Sat kita wat entry psal ni naaa...
    Alia tgh kebizian nk siapkan order sabun kak shaaa...
    Jangan marah tau

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..