Celcom WIFI - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, December 3, 2015

Celcom WIFI

Assalamualaikum..
Pada pengguna Celcom Prepaid..
Celcom menawarkan Data WIFI percuma bila mana anda toup prepaid anda..
Tapi saya x pasti pula sama ada semua jenis prepaid celcom ataupun ada jenis tertentu jer..

Baru-baru ini di tempat kerja saya ada dipasangkan antenna untuk akses WIFI Celcom.
Sebelum ini saya memang pernah dapat mesej mengatakan saya diberikan data percuma untuk menggunakan WIFI Celcom, tapi x pernah guna pun.
Mujurlah tarikh tamatnya lama lagi.
Bila dah ada akses, barulah nak godek-godek Website Celcom..

Boleh Klik SINI untuk lebih detail

Pada yang pernah dapat mesej mengenai data WIFI percuma bolehlah semak dengan cara menghantar mesej WIFI STATUS ke 22188 dan untuk dapatkan password boleh tengok gambar dibawah.
Cara yang sangat mudah


Kalau anda x pernah dapat mesej WIFI percuma anda juga boleh beli
Caranya seperti dibawah.


Kalau nak ke page login klik SINI

Semoga berguna untuk anda semua pengguna Celcom.

Kalau nampak logo ini, maknanya bolehlah login WIFI Celcom anda..

3 comments:

  1. ada ye Sha, tak perasan pulak :) tq sharing info :)

    ReplyDelete
  2. Dah lama tinggal celcom dulu pelanggan setia hihihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..