GOLD: Kindness Cookies - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, March 13, 2016

GOLD: Kindness Cookies

Assalamualaikum..
Isnin (07.03.2016), Sha pergi Kompleks Pembangunan Masyarakat (3C)
untuk mengambil sumbangan buku dan membuat lawatan..

Semasa dekat sini, kami dibawa melawat ke kelas kanak-kanak istimewa..
Memang mereka sangat istimewa..
Masa kami datang tu, mereka tengah buat cookies..
Pergh!!! Dia punya bau....
Memang harum semerbak..

Disebabkan x mampu nak melawan bau biskut yang ohsem nie,
maka Sha telah membeli dua bekas..
Satu Red Pearl Cookies dan satu lagi Chocolate Chip Cookies..
Sebekas RM10.00 sahaja..

Mereka juga ada menyediakan Cookies in jar dengan harga RM100/1 jar..
Besar owh jar dia.. memang best r kalau letak kat rumah..
 
 
 
 
 
 Hasil kraf mereka.. Book Tag, Velvet Book Charm
(Ish.. tangan gegar lak)
Selain dari ini, cawan or mug pun ada juga.. Klik Sini kalau nak tengok gambar yang lebih jelas.

Kalau berminat, sini Sha sertakan maklumat mereka..

Alamat
Level G, Kompleks 3C MPSJ
Jalan PJS 11/2, Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya, Selangor Darul EhsanMALAYSIA

Email : goldstrmy@gmail.com

Tel : 03 56124001

Blog
Association of Learning Disabilities [GOLD] District of Petaling, Selangor
(tapi blog nie last update tahun 2015)


Facebook
GOLD - Generating Opportunities for Learning Disables

2 comments:

  1. berbakat betul...cookies tu pun nampak berselera je...
    pos 1 balang...hehehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..