Shoplinks.Asia

Thursday, March 3, 2016

Withdraw Duit di ATM Maybank Tanpa Kad

Assalamualaikum...
Hye semua..
Mesti pernah terjadikan, wallet or duit tertinggal..

Kalau dekat, boleh juga patah balik amik..
Bila jauh, nak patah balik macam mana ye x..

PERINGATAN!!
Pengguna Maybank
Mesti ada Online Maybank2u
Smartphone untuk melayari internet..

Stepnya mudah sahaja..

 Firstly login dulu Maybank2u

 Pastu Click Transfer

 Click Open Cadless Wtihdrawal

Masukkan no fon penerima, nama dan juga amaount yang nak dikeluarkan.
Jangan lupa tick dekat terms and condition tu
Pastu klik continue

 Request TAC. Pastu klik Confirm

 Nanti dia akan anta no pin dekat no fon yang kita masukkan td..
Lepas dia bagi no pin dekat hp kita, bolehlah pergi dekat atm yang terdekat dan masukkan no pin yang diberi untuk keluarkan duit. (Maaflah tertinggal part nie.. Hehehe)
Ada caj yang dikenakan ye..
Untuk setiap transaksi akan dikenakan rm1..

Semoga bermanfaat..

6 comments:

  1. Duit cash nanti dapat kat mana? Tak faham part tue.

    ReplyDelete
  2. lepas last step tu, macam mana nak dptkan duit tu? hehe

    ReplyDelete
  3. ooo boleh ya tanpa kad..baru tahu

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnye kalo gini..CIMB ada x

    ReplyDelete
  5. tak tahu pula boleh buat macam ni, wowww.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI