Ketika Blog Walking... - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 26, 2012

Ketika Blog Walking...

tolongggggggggggggggggg.... nak tau kenapa kasih minta tolong.... tolonggggggggg ade orang minta tolong...

Kasih tgh jalan-jalan buat BW untuk segmen En. Zam... tgh seronok-seronok follow kengkawan yg joint segmen nie tetibe bile nak tglkan comment die minta word verification to prove that kasih nie bukan robot.... hohoho... jgn lah camgitu kengkawan... kasih raser kita semua berblogging ini untuk menambah kawan... x semua orang suka menulis word verification... ianya melambatkan dan agak menyusahkan... takut nnti kasih jengah tanpa tglkan komen je.. huhuhu....

tu belum lg yang lambat nak loading... ade tu langsung xkuar ape2... still loading... huhuhu... yang mane2 xle nak loading or lambat loading tu kasih minta maaflah sebab xsinggah... xsanggup nak tgu... huhuhu... ampun...

tolongggggggg... kasih minta tolong...... xyah lah wat word verification tu.... bolehlah ye... tapi kasih nie sape lah... kalo dah tuan blog kate "Sukehati sayalah blog saya".... huhuhu... kasih minta maaflah ye kengkawan kiranya kasih x tgglkan komen... bukan xnak tp lmbt lah kalo nak type verification word tu... sowiiiiiiii....

Ada 123 peserta segmen (termasuk kasih)... jd yang mane cepat loading n senang untuk kasih tinggal jejak n follow maka kasih akan tinggalkan jejak n follow u all... yg mane cam payah kasih minta maaf... 

:(  :(   :(   :(

luahan perasaan di malam yang x berapa nak hening...

*notes utk diri sendiri.. baru berjaya menjengah 42 blog dr 123 blog...
* Berjaya wat BW semua blog tepat jam 11.47am... hehehe.. namun maaflah x sume kasih follow n tgl komen...

2 comments:

  1. Kasih.. Kita mengalami masalah yang sama..
    Gila berat blog diorang..
    Then pasang lagu xde button pause lak tu= ="

    ReplyDelete
  2. tau xpe.. tu yg kasih berenti BW... huhuhu... letih menunggu x loading2 gak... berat sgt...bila buka byk sekali udah macam2 lagu yg kuar... hehehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..