Wednesday, April 25, 2012

-Watermark Baru-

hohoho.... gumbira ni coz watermark kasih dah siap... kasih tempah watermark nie kat Zie Madini's... suke sangat2 sebab chomey gitu... mmg kena ngn jiwalah... Harganya pun sangatlah murah... RM5 untuk 2 watermark... jadi tunggu ape lagi... Pergilah ramey2 serbu blog Zie Madini's... Order jangan x order... Terima kasih ye Puan Zie...

Chomey kan??? kan??








Sape-sape nak tempah watermark yang chomey2 silalah klik SINI

3 comments:

  1. alololo...terharu zie kasih promote my biz. hehe. Glad u like it :) Zie nk guna link entry ni utk di letakkan ke dlm my customers feedback ek.

    thanks dear ^_^

    ReplyDelete
  2. Wah cantikla watermark awak. Kite pun nak buatlah macam awak. Kite tau guna powerpoint tapi semua gambar ada right, kena beli gambar pula. Ada cadangan tak nak dapat gambo lawa kat mana? Kite foloo awak, awak foloo la kite balik.. Ramai2 lagi meriah lagi masyuk

    ReplyDelete
  3. Zie Madini : tanda terima kasih dari saya untuk zie...

    Lin : saya dah follow awk.. tp pasal gmbr tu sy kurang pastilah apa maksud lin?? kalo pasal watermark nie saya beli kat zie... die yg tolong design kan... kalo gmbr2 yg memang ade dlm blog saya nie saya snap guna HP n Kamera saya...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »