-Beriadah di Sungai Tua, Ulu Yam- - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, April 22, 2012

-Beriadah di Sungai Tua, Ulu Yam-

Assalamualaikum... Selamat malam...

   Baru berkesempatan untuk update blog... hehehehe... Semalam kami sekeluarga pergi relax-relax dan mandi manda di Ulu Yam.. huhuhu... dah lama sangat x mandi sungai... so semalam berkesempatan... memang sanagt best... hanya perlu bayar RM1/dewasa dah boleh mandi dan berendam lama-lama... hehehe... round pertama semua berendam dalam air termasuklah Si Amani yang chomey... masuk round kedua tinggal aku ngn kakak ipar je... Hubby ngn Amani dah xnak maen air... sejuk kate mereka... lega raser nye dapat duk dalam air sungai yang jernih dan nyaman tu... dekat 1 jam gak lah berendam... raser cam nak gi lagi je... x puas rasernye maen air... hehehehe...

Nak dijadikan cerita dah puas berseronok aku ngn kakak ipar naek r nak gi tukar baju.... balik dr tukar baju, tgk2 dah ade seorang pompuan duk kat area kami berkelah... muka ketat giler.. xreti nak senyum... mmg sombong giler... aku ingatkan aku je yang perasan.. rupa-rupanya my hubby mmg bengang giler ngn pompuantu laki bini... aku pun kemas2 barang... pastu blah... on the way ke kereta barulah terbuka rahsia... rupa2nya minah sombong tu dgn muka x bersalah, xde adab sopan dtg2 je terus duk kat tempat kami... ape lah salahhnye bertegur sape... laki bini muka cam hampeh... mmg la tempat tu bukan tempat kami... tp dah kami parking dulu kat situ... ko dtg2 ko terus buh brg ko pastu buat cam xde ape2... aku paling benci manusia macam nie.. atleast senyum lah... ini x.. muka cam bagus je... mmg seriously boleh bikin hati panas...

pastu aku ngn hubby mmg kutuk giler2 r laki bini tu... mmg seriously xde adab dan sopan santun... mmg betol2 cam manusia zaman batu... Susah sangat ke nak lemparkan senyuman??? pelik r dengan manusia zaman sekarang nie...

Ape-ape pun kami still enjoy... Dah lama x dapat bersantai bersama hubby....











No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..