Food Truck D'Secret - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 15, 2018

Food Truck D'Secret

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Saja nak share dengan pembaca.. Dekat depan TF Value Mart di Bandar Behrang 2020, Perak.. Food truck ini dah mula beroperasi sejak minggu lepas.. Jual makanan bergoreng seperti kuew tiaw dan mee goreng.. Harga dan kuantiti berpatutan.. Rasa pula, okaylah..

 
Kikiki.. maaf lah tak ada gambar solo food truck ini..

 
Menu yang Sha dan encik suami cuba..
Kuew tiaw kerang dan mee goreng mamak.. 
Rm6 sebungkus..

22 comments:

  1. kita pun suka cari makanan kat food truck ni.banyak jenis makanan diorang jual

    ReplyDelete
  2. menarik nampak mee dan kueyteow goreng tu

    ReplyDelete
  3. nampak sedap tu nasib baca enteri ne sebelum puasa

    ReplyDelete
  4. lapooo pulak tengok gambar makanan kaksha niii aduiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak sha yang tengok sekarang pun lapar.. Kikiki..

      Delete
  5. nmpk sedap tu...kt kl ni byk food truck tp certain tu harga cekik darah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis.. Ada sesetengah tu memang mahal..

      Delete
  6. Nampak macam sedap aje masakannya.

    ReplyDelete
  7. Oo baru bukak ye kak. Nanti boleh kot pergi beli. Jalan-jalan kat sana

    ReplyDelete
  8. Nampak menyelerakan.
    Truck dia pun menarik :-)

    ReplyDelete
  9. Byknyr mee tu.... Nampak sedap kedua²nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang banyak pun Lea.. Jenuh Sha nak habiskan..

      Delete
  10. Banyak dah food truck sekarang. Bagus utk ekonomi anak tempatan kan.

    ReplyDelete
  11. Wahhh dah ada foodtruck dah sekarang depan tu ye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..