Ikan Pekasam - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, May 23, 2018

Ikan Pekasam

Assalamualaikum..
Hye semua..

Juadah bersahur yang paling best.. Pada Sha lah.. Tapi baru sekali dapat makan.. Sha je yang suka makan.. Encik Suami dengan anak Sha memang tak makan pekasam-pekasam ini.. Siapa lagi yang suka makan pekasam?? Kita geng..

Tambah cili padi dengan bawang potong.. Pergh!! Mengancam okay..

18 comments:

  1. Adik bradik kak shaz..smua duk KL.. kak shaz sorang je duk sabah sbb husband org sabah.. so mmg dari kecik dah terbiasa makan ikan pekasam.. sedap sgt.. yummyy...ni dah lama x makan , dulu masa pregnant mngidam ikan pekasam..siang mlm mkn dgn nasi panas je.. sedap aihh.. lama dah x makan.. mai pos ke sabah..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omak aih.. Sabah nun.. Jauh gitu.. Kikiki.. sep sikit sebab geng..

      Delete
  2. Saya dah try makan tapi still lagi tak pandai makan.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its okay.. Kawan akak pun tak pandai makan..

      Delete
  3. tekak msh xblh terima pekasam..hihi

    ReplyDelete
  4. makan dgn nasi panas mmg sedapp..

    ReplyDelete
  5. Sedapnya ikan pekasam, sabar je la puasa ni..

    ReplyDelete
  6. Ikan pekasam ni kalau lauk ni satu je pun ade mmg da selera makan, tayah tambah lauk lain pun takpe :D

    Wanie
    (ノ^_^)ノ

    ReplyDelete
  7. Fav adik adik ana. Tapi Ana tak berapa gemar.

    ReplyDelete
  8. jiran suka makan, bila dia masak habis naik bau masuk dalam rumah

    ReplyDelete
  9. aida ada stok ni kat dlm freezer.
    2 ekor.
    lom ber ikan pekasam Ramadhan ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..