Wednesday, May 2, 2018

Mens Rea oleh Fazrin Jamal

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Buku ini bacaan dewasa ye.. Tak sesuai dibaca mereka yang dibawah umur.. Ada aksi 18sx.. Kikiki.. Jadinya kenalah kawal pembacaan anak-anak kita ye..

Novel ini best.. Serius best.. Dalam ini penuh teka teki.. Saat kau teka siapa pelakunya, kau dihidangkang dengan keraguan.. Novel ini bercerita daripada perspektif watak.. Dari satu watak ke satu watak.. Sambil tu cerita bergerak mencari siapa pesalahnya.. Memang tak sangka topeng yang dipakai mampu mengaburi mata yang melihat..

Penamat cerita ini buat Sha rasa sangat berhati-hati.. Kikiki.. Memang twist yang sangat menarik..

Sha baca pada 29.04.2018 dan selesai pada 30.04.2018..

Koleksi Sha

Terbitan Lejen Press

8 comments:

  1. owh menarik nih untuk dibaca

    ReplyDelete
  2. patutlah kaksha nak sangat buku ni memang best rupanya. Kena cari jugak ni

    ReplyDelete
  3. ada twist2 dalam novel ni yang buat Fatina tertarik nak baca jugak. Kena buat trip ke kedai buku ni

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  4. Hoisss menarik la pulak baca review ni... Mesti kene byk fikir ni kalau baca novel ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun Lea.. Jenuhlah fikir siapa yang bunuh..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »