Nadi oleh Pasha - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, May 3, 2018

Nadi oleh Pasha

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah Sha peram novel ini.. Kikiki.. Tapi sebab dah berjaya beli buku baru beliau yang bertajuk 'Maia', maka bolehlah baca 'Nadi' dengan senang hati.. Sabar jelah perangai.. Kikiki.. Ini sejenis penyakit takut kepupusan bahan bacaan namanya.. Kikiki.. Sila jangan ikut ye.. 

Okay.. Jom sembang pasal Nadi.. Nadi ini sangat menarik pada Sha.. Garapan yang cantik oleh penulis.. Sha suka sangat bila penulis menggunakan watak heroin bisu.. Nampak sangat wow.. Heronya pula kasar, sinis dan juga muka ketat.. Kikiki.. Sepadan sangat.. Geram juga bila Jasmin (heroin) tak boleh nak balas balik semua kata-kata Adam(hero).. Tapi bila tragedi menimpa mereka, tiba-tiba je Jasmin boleh berkata-kata.. Masa nie memang seronok sangat.. Adam yang keras pun boleh kalah dengan Jasmin.. Kikiki.. Penamat dia membahagiakan.. Sha suka.. 

Yang pasti tak semua orang dapat peluang kedua.. Bila kita dapat, kenalah menghargai peluang itu.. 

Sha baca dan selesai 01.05.2018.. Dalam beberapa jam je Sha berjaya habiskan.. Sebab novel ini sangat eye catching.. Dari mula sampai habis.. 

4 comments:

  1. Hehehhe macam tu pulak ye... Sha ada baca novel fix pecah tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pecah belum baca lagi Lea.. Kikiki.. Macam tulah..

      Delete
  2. Dah lama buku ni kat rak buku Siqah. Dah bagi pinjam kat kakak Siqah. Dia pun kata buku ni best.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »