Biskut Munchy's Choc-O (Original, Mixed Nuts & Double Choc) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, May 1, 2018

Biskut Munchy's Choc-O (Original, Mixed Nuts & Double Choc)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Asyik dok tengok iklan biskut ini lalu lalang dekat iklan tv kan, geram tu yang beli ketiga-tiga flavour.. Puas hati.. Rasa je semua.. Memang sedaplah.. Penuh coklat.. Memang pus hatilah.. Serius.. Kalau makan yang original pun dah penuh coklat, kalau korang makan yang Double Choc pun memang lagi puas hatilah.. Memang boleh hilang stress..

 
Original, Mixed Nuts dan Double Choc

 
Yang Mixed Nuts je nampak berbeza sebab ada kekacang..

 
Dalam bulatan purple Double Choc, bulatan hijau Original dan bulatan oren Mixed Nuts..

6 comments:

  1. makan satu pun rasa kenyang da,sbb manis. hee

    ReplyDelete
  2. biskut ni sedap, dah pernah rasa warna ungu

    ReplyDelete
  3. terliur tengok! Nak beli yang kacang la nanti :D

    ReplyDelete
  4. Baru tau munchys ada biskut baru. Nak beli juga lah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..