Koleksi Buku Bulan May - #pbakl2018 & Hadiah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, May 4, 2018

Koleksi Buku Bulan May - #pbakl2018 & Hadiah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini buku yang Sha beli sempena PBAKL 2018 dan juga hadiah yang Sha terima.. Buku Banja Mangala tu Sha minta kawan tolong belikan di PBAKL 2018.. Kawan tu siap dapatkan tandatangan dari penulis.. Takrut tu pula Sha dapat hadiah.. Boleh baca di SINI.. Istimewa sangat sebab penulis ini memang Sha suka.. Buku yang terakhir tu pun hadiah juga.. Boleh baca di SINI..

Ini hadiah sempena bina ayat dari tajuk buku.. 

Ini pula buku-buku yang Sha pre order sempena PBAKL 2018 dan yang Sha menang sempena joint contest review.. Sampai serentak.. Suka hati Sha.. 

Setiap buku ada dapat tandatangan penulis.. Memang puas hatilah.. 

12 comments:

  1. seronok bila novel yg kita nak tu kita dapat ...
    mrs pip pun sedang menunggu novel sampai, kali ni borong karya melur jelita :)) ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. Karya Melur Jelita pun not bad juga..

      Delete
  2. Memang pakej lengkaplah bila dapat tandatangan penulis sekali kan? T^T Hana hanya mampu jeles ja heheh :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Pakej lengkap bila ada tandatangan..

      Delete
  3. Replies
    1. Takrut tu dua cerita, 1 buku oleh penulis yang sama.. Sha beli sebab penulis tu sentiasa menghasilkan karya yang memuaskan hati Sha.. She's really good..

      Delete
    2. Lahai nk kene beli jugak la ni.. Tajuknya pun dh menjadi daya tarikan... Cerita seram ke ni sha?

      Delete
  4. OMG banyaknyaa buku.. jelesnya dapat tanda tangan penulis huhu.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Selamat pagi Sabtu. Ibu singgah blog walking. Semoga cuti huung minggu ini membawa keberkatan dalam diri sis shaihda.

    Setiap bulan ada target buku untuk dibaca. Memang terbaik

    ReplyDelete
  6. wah, siap dapat sign penulis tu yang mahal tau.. berkali-kali ganda seronok.. ni yang cemburu ni..

    ReplyDelete
  7. Tahniah Sha! Sha dan buku berpisah tiada :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..