Air Katira Cool Blog - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, May 26, 2018

Air Katira Cool Blog

Assalamualaikum.. 
Hye semua..


Lama dah teringin nak rasa.. Kebetulan Cool Blog buat promosi.. Beli air Katira dapat botol cantik.. Harga pun berbaloi.. RM6.90 sebotol.. Encik suami cakap, rasanya macam air kundur.. Sha pula memang tak pernah minum air kundur.. Tapi air kitara ini sedaplah pada Sha.. Tak manis sangat.. Ngam ngam je dengan tekak.. Boleh korang cuba untuk berbuka petang nie.. 

Hijau mengancam.. 
Ada jeli pandan, jeli kurma dan selasih.. 

14 comments:

  1. ala, botol comel! boleh simpan letak air masak..

    ReplyDelete
  2. Ni yang nak try jugak ni. Dapat botol cantik tu lagi teruja hihi

    ReplyDelete
  3. ya Allah! sedap T.T

    salam ramadhan dear :)

    ReplyDelete
  4. td tengok dct buat iklan air ni..hari ni rasa nak beli..tp hujan pula..ni sha dah post confirm nak g beli nanti..huhu

    ReplyDelete
  5. Botol ia tu memang comel.. nanti nak try ushar la kalau keluar

    ReplyDelete
  6. berbaloi dengan harga, siap dapat botol cantik lagi ni

    ReplyDelete
  7. cantiknya botol😂 ingtkan greentea

    ReplyDelete
  8. cantik lah botol dia! Ada nampak haritu tapi takut nak try

    ReplyDelete
  9. Mengancam sangat colour-nya tu heheh >_<

    ReplyDelete
  10. Saya beli sebab botol tu je :D

    ReplyDelete
  11. sekali aje aida pernah minum produk coolblog ni.
    aida kurang kalau yg ice gini.
    tapi, tak pernah lak nampak katira gini.
    botol nyer tu, nice!
    nanti gi family store ptg ni, nak jengah jap.
    aida minat air katira tau.

    ReplyDelete
  12. amboi, cool blog pun buat katira.. dasyat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..