Wednesday, November 13, 2019

Blogger | Pertemuan Pertama Kami

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya kami bertemu mata.. Cuba teka siapakah itu?? Hehehe.. Nad.. Pemilik blog Anak Denesor yang comel..

Semuanya bermula dari dm Nad di IG Sha.. Nad offer buku untuk Sha ambil.. Nad kata buku tu tak sesuai untuk perpustakaan beliau, maka ditawarkan kepada Sha.. Bagai orang mengantuk disorongkan bantal, dengan sukacitanya Sha terima.. Terus jumpa bos dan minta kebenaran.. Bos suruh buat surat semua.. Selesai buat surat dan tempah kenderaan, terus maklumkan Nad.. Hari ini gerak awal dari Behrang.. Nad pun terkejut tengok kami sampai awal.. Sha pun tak sangka awal.. Pemandu aka encik suami kata dalam 2 jam lebih macam tu.. Alhamdulillah urusan perjalanan lancar.. Sampai, bertentang mata, ambil gambar, berbual mesra dan mengucapkan terima kasih.. Hehehe.. Ringkas je pertemuannya sebab tengah waktu berkerja kan.. Kalau waktu senggang memang tak habis lagi boraknya..

Buku yang menjadi penghubung pertemuan sweet kami.. hehehe.. Nad adalah blogger kedua yang Sha berjaya jumpa dan bertentang mata.. Orangnya comel dan sangat sweet..

Bergambar dulu..

Inilah buku-buku yang disumbangkan Nad pada Sha.. Terima kasih Nad..

Kalau ada rakan-rakan yang ingin menyumbang buku, bolehlah maklumkan Sha.. Memang Sha alu-alukan.. :)

35 comments:

  1. wahhh bestnya jumpa kawan blogger

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..dapat berjumpa + dapat buku..belum pernah jumpa mana2 kenalan blogger..

    ReplyDelete
  3. Wahhh.. Bestnya dapat sumbangan buku tu semua. Suka baca karya dari arwah Melur Jelita.

    ReplyDelete
  4. Buku mengeratkan lagi hubungan sesama blogger. Banyaknya novel yang best2.

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, banyaknya buku. Dan bestnya dapat jumpa rakan blogger!! #jealousnya. T^T

    ReplyDelete
  6. Syoknyaaaa. Daripada blog ja lepastu terus berjumpa! hehe dah lama dak jumpa blogger2 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. dari blog terus berkenalan dan berjumpa..

      Delete
  7. wah bestnya dapat banyak buku dan dapat berjumpa lak tu, dedua comel 😄

    ReplyDelete
  8. sangat happy bisa bertemu rakan blogger dimanapun tahun 2013 saya Bertuah dapat ke KL ikut event sepetang Bersama Blogger jumpa banyak blogger Malaysia rasanya seperti tak ada jarak Malaysia Indonesia Tahniah dapat jumpa rakan blogger sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. memang seronok bila dapat berjumpa rakan blogger..

      Delete
  9. wah..best..jumpa rakan blogger dan dapat buku lagi....

    ReplyDelete
  10. Wau....banyaknya Sha dapat buku...seronok la kan.....

    ReplyDelete
  11. omaii cepatnya up story..hai awak..eceyyy..akhirnya dapat gak jumpe..tak sangka kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai awak.. hehehe.. betul tu.. tak sangka dapat juga jumpa akhirnya..

      Delete
  12. Mak aih..byk betul buku..mmg sesua sgt lah dia bagi kat Sha...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah. mengeratkan lagi hubungan sesama blogger kak Sha.

    ReplyDelete
  14. Rezeki kak sha. Mesti happy dapat buku boleh tambah bacaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok bila dapat tambah bahan bacaan di Perpustakaan..

      Delete
  15. wah..menariks ni. Ayu ada nak sedekahkan buku masak2..arwah suami.. sbb banyak sgt. in english mostly...boleh ker? nanti Ayu dah balik , baru nak sort out..ada yg nak simpa wat kenangan but banyak sgt..so memang plan nak sedekahkan. nanti roger2 ek...

    ReplyDelete
  16. tu belum jumpa sy lg hahahaha novel2 tu mostly adaptasi ke drama kn?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »