Sunday, November 17, 2019

Novel | Arkib Angker Negara Vol. 2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Review Vol 1 boleh baca di SINI.. Ada cerita yang bersambung dari Vol 1.. Menarik dan mengejutkan.. Memang tak sangkalah kesudahannya begitu.. Ada cerita yang berdiri sendiri.. Tak baca Vol 1 pun okay je.. Sebab dalam ini mengandungi 12 himpunan cerpen seram yang ditulis pelbagai penulis..

Kisah yang pelbagai dan juga memberikan pengajaran.. Ada yang sanggup mengorbankan anak sendiri demi memenuhi ketamakkan hati.. Ada yang terpedaya dengan janji syaitan dan tanpa sedar diperdaya.. Memang menarik..

Sha baca dan selesai pada 16.11.2019..

Koleksi peribadi Sha..
Published April 2018 by WhiteCoat Enterprise

10 comments:

  1. Tengok cover je dah seram sampai seminggu. Huhu

    ReplyDelete
  2. ohh ada sambungan ye. Aduh, korbankan anak tu..seram kak citer dia

    ReplyDelete
  3. yang suka cerita horor mesti suka sekali dengan novel ini aku suka yang novel santai ceritanya

    ReplyDelete
  4. Awatlah cover serM sgt Tu seram.mama nak baca

    ReplyDelete
  5. berbalik kepada zaman jahiliyah ni. anak jadi korban nafsu

    ReplyDelete
  6. aduhh..tamak hingga bunuh anak sendiri

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »