Monday, November 18, 2019

Goodreads | Reading Challenge 2019 Completed

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Cabaran membaca di Goodreads dah selesai.. 230 buah buku dalam tempoh 10 bulan dan 17 hari.. Sukses.. Cabaran selesai pada 17.11.2019.. Sekarang nak selesaikan cabaran 1000 buah buku pula.. hehehe.. Chyook! Chyook!!

Marilah mari.. Kita membaca..

Sukses!!

Tak jauh dah.. 25 buah buku je lagi..

28 comments:

  1. Wahhh, banyaknya membaca. Saya kalau baca online memang kecik je mata, tak tahan mata. Kena baca buku yang bercetak. Dapat pegang, baca helaian demi helaian baru rasa okay. Ada feel gittew heheheh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya jarang juga baca online.. Lebih seronok baca buku fizikal..

      Delete
  2. daebak!! congrats! to seribu!!

    ReplyDelete
  3. my reading challenge ke laut dalam dah hahahah

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah tahniah, terbaik lah ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah si ulat buku!
    Ammi nak complete target 15 buku utk 2019 pun tak siap lagi. rasa ada 1 lagi kot

    ReplyDelete
  6. Tahniah,Kak Sha. Saya ada baca beberapa buku bulan ni tapi tak sempat nak buat review.

    ReplyDelete
  7. Yeayyy dah berjaya habiskan 230 buku! Power kaksha, tahniah tau!

    ReplyDelete
  8. bravo bravo! tahniah tahniah!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »