Thursday, November 21, 2019

Keputusan Ujian Pep Smear di LPPKN

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari Selasa 19.11.2019, Sha dapat panggilan dari Klinik LPPKN untuk ambil keputusan ujian Pep Smear yang Sha buat awal bulan hari itu.. Staf LPPKN bagi tahu terdapat radang dan suruh dapatkan rawatan.. Masalahnya rawatan apa, tak ada pula dimaklumkan.. Sha pun bawalah salinan keputusan itu ke Klinik Desa yang selalu Sha pergi.. Nurse tengok keputusan itu dan maklumkan Sha nanti dia tunjuk dengan doktor.. Sama ada nak kena makan antibiotik, jumpa doktor atau tak payah nanti nurse call maklumkan Sha.. Harapnya tak ada apalah.. Risau juga..


Menanti keputusan doktor.. 

15 comments:

  1. InshaAllah, tiada yang serius..

    ReplyDelete
  2. semoga baik2 saja..risau jg..

    ReplyDelete
  3. hopefully everything will be fine

    ReplyDelete
  4. Moga tiada yang serius kan Sha..

    ReplyDelete
  5. semoga takda yang serius sha, insyaallah

    ReplyDelete
  6. harap tiada apa ya..jangan risau sangat ya

    ReplyDelete
  7. Semoga takde apa-apa ye Sha. Doa banyak-banyak dan jangan skip jumpa doktor jika perlu

    ReplyDelete
  8. Semoga tiada apa-apa yang serius dan Kak Sha terus diberikan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  9. Mama Yan dah 4 tahun follow up keputusan pap smear dan colposcopy yang sekejap normal, sekjap tak normal. setahun dua kali pap smear... semoga takde yg serius sha.

    ReplyDelete
  10. Semoga dipermudah segala urusan, Sha. Inshaa Allah, tiada apa-apa yang serius tu.

    ReplyDelete
  11. aduhai.
    aida seram nak buat ujian ni :(

    ReplyDelete
  12. mudah2an tiada apa2 yg serius insya allah

    ReplyDelete
  13. takutnyaaa kalau kena bt ujian ni bila dh kawen

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »