Koleksi Januari 2018 #2 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, January 25, 2018

Koleksi Januari 2018 #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Buku yang Sha pre-order tahun lepas dah sampai.. Karya Tajul Zulkarnain.. Dari buku first dia sampailah buku yang ke empat ini memang Sha beli direct dari dia.. Kali ini satu buku thriller, satu buku seram.. Terima kasih buat penulis sebab bagi gift yang comel beserta tandatangan di setiap buku.. Memang terbaiklah.. Yang paling best, penulis pos 22.01.2018 dan buku sampai dekat Sha 23.01.2018.. Memang ohsem okay..

 Bertarung Dengan Syaitan
Mental

 Free gift yang ohsem..
Keychain, Sticker dan Fridge Magnet..


Tandatangan dan sedikit ucapan memang wajib ada kalau beli terus dengan penulis..

14 comments:

  1. Wah bestnya dapat tandatangan dan gift. miza dah lama tak baca novel.

    ReplyDelete
  2. Paling bahagia bila beli buku dari penulis sendiri! Siap dapat tandatangan bagai! Heheh so kiranya Hana jeles lah ni hheheh ^^ untung kak Sha

    ReplyDelete
  3. Bila ada signature penulis tu...akan jadi limited edition kan...ada nilai yang tersendiri...

    ReplyDelete
  4. Kak Sha, rajinnya kak sha beli buku.Seronok tgk :) Hee

    ReplyDelete
  5. kak.. akak memang genre ni eh ? keep it up.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tunggu review! Best tau dapat buku siap ada signature penulis sekali

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..