Friday, January 26, 2018

Filem China | L.O.R.D: Legend of Ravaging Dynasties (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom tonton animasi dari China ini.. Sha tengok sebab ada Kris Wu.. Kikiki.. Nampak tak perangai tu.. Hehehe... Comel pula bila dia buat wajah karekter kartun tu menyerupai pelakon sebenar.. Nampak lebih realistik.. Cerita dia pun menarik cuma tergantung pada ending.. Maybe ada sambungan kot.. Harapnya adalah.. Tak puas pula nengok ceritanya...

Cerita ini pasal Soul master dan Soul beast.. Memang menariklah sebab boleh kawal roh haiwan.. Kemudian ada aksi berlawan.. Masa tengok babak Kris Wu berlawan memang mengasyikkan.. Sha memang suka cerita-cerita macam ini.. Nak tahu lebih detail pasal filem ini, boleh klik SINI dan SINI..



8 comments:

  1. Nampak sangat Sha suka berangan dalam imaginasi kan. Hihi

    ReplyDelete
  2. Kak sha ditag http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh! macam menarik.. okey nanti kena tengok! saya suka jugak layan animation punya cerita.. mostly anime jepun, tak pernah lagi dari China.. nanti share lagi! ^^

    ReplyDelete
  4. poster dia nampak cantik. igatkan final fantasy..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Sha memula pun ingat Final Fantasy.. Sebab poster lah sha pun terjwbak menonton.. Hehehe...

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »