Persiapan Raya 2018 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, January 12, 2018

Persiapan Raya 2018

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ye.. Anda tak salah baca tajuk.. Sha dah mula membeli untuk persiapan Raya 2018.. Baju Sha dan baju anak-anak.. Tahun ini tema Sha Merah.. Tak ada kompromi.. Kikiki.. Encik suami punya je tak jumpa lagi.. Sha beli online je.. Mudah dan cepat.. Sha selalu juga beli dekat FB Jubah Murah ini sebab berbaloi sangat.. Design pun lawa-lawa.. 

https://www.facebook.com/pg/JUBAHMURAHANDA/photos/?tab=album&album_id=1699050467070621
Sha pilih yang ini.. RM80 sekali postage.. Memang berbaloilah kan..
Nak tengok koleksi warna yang lain, klik SINI or gambar tu..

https://www.facebook.com/pg/JUBAHMURAHANDA/photos/?tab=album&album_id=1527284594247210
Yang ini untuk anak-anak.. Kalau ikutkan, Sha nak beli warna yang ini juga.. Memang set dia ibu dan anak.. Tapi untuk ibu, saiz Sha dah habis.. Berhuhuhulah Sha.. Kalau nak tengok koleksi Ibu dan Anak, boleh klik SINI atau gambar tu ye..

 
Baju dah sampai.. Baju anak-anak kena repair sikit labuhnya.. Baju Sha kain dia memang cantiklah.. Berbaloi bayar RM80 tu.. Kain best giler.. Hehehe.. Misi mencari baju encik suami..

29 comments:

  1. Wah dah tak surpriselah baju raya kak sha... hehehe btw berbaloi sangat tu,susah nak jumpa jubah berkualiti dengan harga 80 ^^ Nak kena inform Mrs.Mom ni! Heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Harga dan kualiti dia memang best..

      Delete
  2. mrs pip still tak dapat decide nak kaler apa utk raya thn ni, hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. takpe, awal lagi ini mrs pip...

      Delete
  3. Amboi Sha..awalnya dh bersiap utk raya 2018 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Awalnya persiapan raya . Tahun ni tema merah ke

    ReplyDelete
  5. Amboiii, dah beli dah baju raya.. hihi, tema merah plak tue tapi memang cantiklah baju nie.. akan diusulkan pada encik hubby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Beli awal, harga masih berbaloi..

      Delete
  6. Salam owner blog Kasihku Amani/. Mohon update Blog List. Saya dah masukkan blog Kasihku Amani/ kat blog list Rahsia Melancong.

    ReplyDelete
  7. Tak awal sangat ke?? Hehe kalau ciktie ni tak jadi baju raya dah. Pakai pergi office

    ReplyDelete
  8. prepare awal-awal senang tak payah nak kelam kabut..sy sendiri pun dah usha kuih raya nak di beli hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. Nanti tak ada kalut sangat nak mencari.. Perbelanjaan yang keluar pun tak besar sangat..

      Delete
  9. wah cpt bj raya dh smp...meriah merah

    ReplyDelete
  10. Memang cantik design dia.. advance Sha dah beli baju raya awal. Tak payah pening2 dah lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama.. sha berkenan tengok design dia.. bila dah dapat, kain dia memang best..

      Delete
  11. awalnya beli.. selalunya time raya harga boleh jd mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab nak elakkan kenaikan harga masa nak ray lah sha beli awal.. hehehe

      Delete
  12. wahhh.. awalnya. terasa nak prepare jugak tapi takut pulak nak stand by awal. kot-kot baby nanti keluar lain jantina dengan scan aritu. hahaha. fefeling nak sedondon la anak beranak. tapi nak keluar lepas pantang nanti pun kesian baby kecik lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. tengah tunggu baby ye.. Semoga dipermudahkan ye Dhiera

      Delete
  13. wah awal beli ya, tapi sebenarnya bukan lama sangat dah pun masa tu. tema warna merahnya mak ngah la thun ni ya

    ReplyDelete
  14. Wah tema merah ke tahun ni sha. Cantik jubah tu.

    ReplyDelete
  15. wow awal nyer, sha :)
    terkejut aida membaca nyer.... hi hi hi
    aida baru semlm buat bajet raya tau. baru nak menabung...

    ReplyDelete
  16. kena awal juga tu cari, lagi2 sha jenis yg xda size klu pilih readymade haha..tp merah ok juga kan..hihi sha bru nak cr tema

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..