Wednesday, January 31, 2018

GANTUNG:2 oleh Nadia Khan

Assalamualaikum.. 
Hye semua.. 

Novel ke 27 untuk bulan Januari 2018.. A bit slow.. Tak ada mood camtu.. Huhuhu.. 

Gantung 2 ini macam tak sampailah.. Tak tahu apa yang kurang tapi tak kick macam Gantung.. Macam ada yang mising.. Tapi berjaya juga baca sampai habis.. Kehidupan Ray/Khalil lepas kawan-kawan dia mati.. Bagaimana Ray/Khalil tak boleh nak move on dan lepaskan kawan-kawan dia.. Terutama sekali Gibs.. Tapi kita manusia ini kena terima hakikat, yang pergi tetap pergi.. Setiap yang berlaku tu mesti ada sebab.. We need to move on.. 

Sha baca pada 27.01.2018 dan selesai pada 28.01.2018..
(ebook - PNM e-Reader)

2 comments:

  1. pernah baca novel Nadia Khan nih tulis tapi dah lupa
    cuma so far yang tahu seronok lah karya2 dia
    hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »