Cherita oleh Mesbo - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, January 23, 2018

Cherita oleh Mesbo

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Zine yang sangat comel ini Sha beli dari Mesbo.. Berharga RM17 (termasuk postage) Diterbitkan sendiri oleh penulis.. Menghimpunkan 5 cerpen dalam ini.. Ada cerpen seram dan juga cinta.. Zine ini kalau korang beli memang best.. Comel dan senang nak selit dalam handbag.. serius.. Cover dia pun cantik..

Zine yang sangat menarik.. Sha suka pada cerita seramnya.. Menarik dan memberikan debaran pada Sha cerita cintanya pula sedikit tragis.. Tapi memang menariklah.. Sebab Sha baca dalam masa sejam sahaja..

Sha baca dan selesai pada 19.01.2018..

14 comments:

  1. kalau tengok dari cover macam cerita cinta :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun mulanya ingat cerita cinta.. hehehe

      Delete
  2. ye betul sis.. cikyan pon suka baca cerita seram dia.. best.. lagi2 yg jumpa hantu kat lorong tu.. cemas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. part yg jumpa kat lorong tu memang seram..

      Delete
  3. oh zine? zine ni kira novel jugak la ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam novel cuma lebih nipis, self publish..

      Delete
  4. Ai ingatkan komik, novel rupanya.

    ReplyDelete
  5. Cover dia memang nampak macam novel cinta, tak sangka ada elemen seram di dalamnya.. Hebat la kak sebab dapat baca dalam satu hari.. saya nie nak habiskan dua muka surat pun payah.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Sha pun ingatkan cinta je.. Teruja baca tu yang habis cepat..

      Delete
  6. Lama nya tak baca zine. Last baca zine masa sekolah :) Nampak sangat menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pula baru first time baca zine.. hehehe

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..