Tuesday, January 23, 2018

Cherita oleh Mesbo (Zine)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Zine yang sangat comel ini Sha beli dari Mesbo.. Berharga RM17 (termasuk postage) Diterbitkan sendiri oleh penulis.. Menghimpunkan 5 cerpen dalam ini.. Ada cerpen seram dan juga cinta.. Zine ini kalau korang beli memang best.. Comel dan senang nak selit dalam handbag.. serius.. Cover dia pun cantik..

Zine yang sangat menarik.. Sha suka pada cerita seramnya.. Menarik dan memberikan debaran pada Sha cerita cintanya pula sedikit tragis.. Tapi memang menariklah.. Sebab Sha baca dalam masa sejam sahaja..

Sha baca dan selesai pada 19.01.2018..

14 comments:

  1. kalau tengok dari cover macam cerita cinta :P

    ReplyDelete
  2. ye betul sis.. cikyan pon suka baca cerita seram dia.. best.. lagi2 yg jumpa hantu kat lorong tu.. cemas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. part yg jumpa kat lorong tu memang seram..

      Delete
  3. oh zine? zine ni kira novel jugak la ye?

    ReplyDelete
  4. Ai ingatkan komik, novel rupanya.

    ReplyDelete
  5. Cover dia memang nampak macam novel cinta, tak sangka ada elemen seram di dalamnya.. Hebat la kak sebab dapat baca dalam satu hari.. saya nie nak habiskan dua muka surat pun payah.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Sha pun ingatkan cinta je.. Teruja baca tu yang habis cepat..

      Delete
  6. Lama nya tak baca zine. Last baca zine masa sekolah :) Nampak sangat menarik.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »