Suamiku Encik Perfect 10! by Syamnuriezmil - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, January 23, 2018

Suamiku Encik Perfect 10! by Syamnuriezmil

Assalamualaikum..
Hye semua..

"Ada alasan dan hikmah di sebalik sesuatu kejadian. Terpulang pada kita untuk memilih jalan yang sesuai kerana kita punya pilihan. Apabila kita tersalah pilih, kita selalu punya peluang kedua. Ingatlah, Allah tak akan menduga hambanya kalau kita tidak mampu dan dugaan selalunya datang dengan pakej iaitu jalan penyelesaiannya, kerana Allah itu Maha Adil. -Syamnuriezmil"

Sha baca dan selesai pada 20.01.2018.. 

(ebook - PNM e-Reader)

21 comments:

  1. Novel ni dah keluar TV kan....Sha rengok tak dramanya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tengok pun kak.. Tu yang baca novel dia..

      Delete
  2. movie yang lakonan lisa tu pun tak tengok lagi..

    ReplyDelete
  3. best novel ne siap berebut baca dengan en Somi hhe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sha pun tak membeli sis.. Baca online je nie..

      Delete
  5. Best novel ni tapi yang drama tu tak tengok

    ReplyDelete
  6. Wahh nanti dah habis baca,Hana nak pinjam boleh? Heheh gurau2 jek ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je hana.. semua orang boleh pinjam.. Hana download je PNM e-reader.. hehehe..

      Delete
  7. dulu beria tengok movie dia sebab aaron aziz dengan lisa yang berlakon

    ReplyDelete
  8. berapa lama ambik masa nka habiskan baca novel ni kak sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sehari je mat.. Cuma masa tu lah dari pagi sampai ke malam bila ada waktu senggang akak membaca.. sambil tunggu nasi masak, or kuah menggelegak.. tu yang jadi sehari.. hehehe..

      Delete
    2. lajunya kak sha baca. mat kalau nak abiskan satu buku memang lama. :P

      Delete
  9. Masa novel nie keluar kat tv, library menjadi tempat hotspot untuk cari novel nie.. hihi memang kuat betul pengaruh tv nie kan..

    ReplyDelete
  10. dulu saya memang suka baca novel syamnuriezmil, dah lama baca novel ni tak igat cite dia pasal apa just igat cover buku tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Novel-novel penulis ini, walaupun tema dia cinta tapi olahan dia menarik..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..