Saturday, January 27, 2018

Komik Sayang Ummi oleh Danial Haikal & Sayang Abi oleh Piston

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada share mengenai komik RM5 kan.. Boleh baca di SINI.. Ini baru berkesempatan nak baca.. Amani pun baru mula baca.. Seronok juga sesekali baca komik, tambah yang ada pengajaran macam ini..

Sayang Ummi oleh Danial Haikal..
Kisah yang sangat menarik mengenai keluarga Ummi bersama 3 orang anak dan suami.. Kerenah Along dan Angah yang sedang membesar.. Nasihat dan juga maksud bagi petikan ayat Al-Quran..

Sha baca dan selesai pada 22.01.2018

 

Sayang Abi oleh Piston
Kisah mengenai seorang ayah yang ingin anaknya mengamalkan Sunah Rasullullah dalam kehidupan seharian.. Keletah ayah dan anak lelaki yang menarik dibaca..

Sha baca dan selesai pada 24.01.2018..


Terbitan Humaira Publication

6 comments:

  1. Bahan bqcaan yg bagus utk anak2 kan

    ReplyDelete
  2. bagus nya.
    bahan bacaan kakak-kakak masih aida simpan.
    utk izzat, nowadays lebih byk bahan bacaan yg bagus.
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu aida, sekarang makin banyak bacaan yang bagus-bagus untuk anak-anak..

      Delete
  3. Best kalau dapat kumpul buku2 macam ni heheh ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »