Bingit oleh Jeehan - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, January 17, 2018

Bingit oleh Jeehan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Membaca novel ini macam tengah bersembang.. Watak seolah-olah bercerita dan kau yang membaca sedang mendengar..

Dengan Bingit ini banyak kau akan belajar.. Walaupun untuk pembaca matang, tapi masih Sha boleh hadam isi dan mesej yang ingin disampaikan.. Gaya penceritaan yang unik dari penulis..penuh mesej okay.. Bagaimana kesilapan masa muda boleh merosakkan kehidupan akan datang kita.. Agama kalau hanya ditengok tapi tak diamalkan memang hidup boleh huru hara.. Syaitan akan sentiasa menghasut.. Hanya iman sahaja boleh membantu..

Sha baca dan selesai pada 15.01.2018..

(ebook - PNM e-Reader)

6 comments:

  1. Mesti best ni baca sehari je

    ReplyDelete
  2. lepas sis asyik review novel genre crita mcm nih kan, cikyan jd minat nak kumpul novel camni plak.. mcm best je kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tu depends pada pembaca juga cikyan.. Selamat mengumpul ye cikyan..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..