Thursday, January 18, 2018

Step Up 3D (2010)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Step Up 3D merupakan filem ketiga dari franchise Step Up.. Dalam filem ini ada Moose dan Camille.. Bagaimana mereka meninggalkan tarian dan meneruskan pelajaran.. Namun Moose sangat suka menari.. Bukan mudah untuk dia meninggalkan dunia tarian..
Bila Moose berkenalan dengan Luke, hidupnya menjadi sibuk.. Dengan praktis, kelas dan juga Camille..Perjalanan Moose dan juga kumpulan tarian Luke memang menarik.. Moose dengan tarian memang ohsem..



8 comments:

  1. FIlem kegemaran Siqah. Suka part dorang menari.

    ReplyDelete
  2. macam best je.. baru baca review crita ni dr blog mana ntah.. kene tgk ni...

    cikyan dah buat satu entry khas buat sis. jemput baca okey !
    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/hadiah-zine-dari-blogger-sha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best cikyan...

      TQ cikyan.. sha dah singgah entry cikyan tu.. TQ ye..

      Delete
  3. best step up ni.
    rancak.
    steps nyer tu memang best. sharp!

    ReplyDelete
  4. nak tgk semulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tgk lg movie step up ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »