Tuesday, January 2, 2018

Sticker Nama

Assalamualaikum..
hye semua..

Mak-mak zaman modenkan.. Kikiki.. Sebenanrnya Sha dah lama nak tempah sticker nama ini tapi biasalah.. Asyik lupa je.. Kebetulan ternampak posting Shida Radzuan di Facebook.. dekat posting tu ada link whatsapp, teruslah tekan.. Terus tanya harga dan tempah.. Tapi masa ini belum gaji lagi.. Hehehe.. Booking dulu, karang lambat-lambat lupa pula.. Mujurlah Shida ini okay je layan soalan-soalan Sha.. Dan okay je bila Sha cakap nak bayar masa gaji nanti.. Sha order pada 15.12.2017 tapi Sha bayar pada 21.12.2017.. Lepas bayar baru Shida proses order Sha.. Disebabkan Sha bayar hari Khamis makanya lambatlah sikit proses penghantaran.. Yallah nak cetak nama dulukan atas sticker.. Sticker Sha siap hari Jumaat tapi Shida maklumkan dia akan pos pada next week.. Sha okay je..

So Rabu (27.12.2017) shida pos sticker kepada Sha.. Dan stiker sampai pada 28.12.2017.. Yeah!! Sha suka.. Memudahkan kerja Sha.. Hahaha.. Nampak sangat malasnya.. Kikiki..

Posting Shida yang Sha jumpa dan terus WhatsApp..

Sticker dah sampai.. Kalau ikutkan dari apa yang shida cakap, nama nie boleh dapat dalam 60 keping lebih.. Tapi bila Sha kira, dapat 100pcs tau nama Amani untuk setiap A3 tu.. Sha order 2pcs A3.. Jadinya ada 200pcs nama Amani.. Yeah!! Berbaloi-baloi.. Jumlah nie bergantung juga pada kepanjangan nama anak anda ye.. 

Nak order? Pergi je ke Facebook Shida Radzuan.. 

18 comments:

  1. sekarang ni mmg mudah ja kan.. pelekat ja. ramai buat mcm ni. bagus..

    ReplyDelete
  2. saya pun ada buat sticker nama sndri kat Tesco Kulim ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari juga dekat area rumah ini.. Tapi tak ada.. tu yang online je.. hehehe

      Delete
  3. Senang guna sticker je kan. Nanti syafi dah sekolah nk tempah je mcm sha ni.

    ReplyDelete
  4. senang juga just tampal...nama pjg mmg lenguh nk tulis...kaka tempah cop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya bukan panjang pun nama dia.. Tapi bila tulis banyak-banyak mesti salah eja.. hehehe

      Delete
  5. senang dah sekarang. Tak penat dah mak-mak nak tulis nama anak-anak yang dah sekolah.

    ReplyDelete
  6. Lenguh tgn nk menulis nma stu perstu haha. Cmnie snng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lenguh satu hal.. Silap tulis satu hal.. hehehe

      Delete
  7. Tq share Sha, bagus juga idea ni nak buat nama utk anak2....

    ReplyDelete
  8. Saya pun ada tempah nama juga, senang keje mak2 ni, hihihi.. tampal je nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis.. memudahkan kerja mak-mak.. hehehe

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »